Информационен блок: вода, ремонти, ток

10 часа без вода в кв. „Враждебна“ и кв. „Орландовци“

Причината е строителство на водопроводно отклонение


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 септември. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1, кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ботевградско шосе“, ул. 1, ул. 5, ул. 8. Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. 25 и ул. 2.

При подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на живеещи в района на: ул. „Съзнание“ от ул. „Снежник“ до ул. „Нешо Бончев“.
Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войвода“ ъгъла с ул. „Съзнание“.

Заради монтаж на водомерен възел на ул. „Христо Станчев “ Център Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа в района на:
ул. „Христо Станчев“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Пенчо Славейков“

Във връзка със сградно водопроводно отклонение във в.з. „Симеоново-Драгалевци“се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Гологанов“.
При подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Красно село“, ул. „Родопски извор“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на  живеещи в района на: бл. 228, бл. 228А, бл. 229, бл. 230 и бл. 231 (висока зона).
Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Геров“ кв. „Овча купел“се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на живеещи в района на:
ул. „Александър Геров“ между ул. „Проф. Стоян Белинов“ и бул. „Овча купел“

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Могилата“, кв. „Витоша“се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Могилата“, ул. „Ради Радев“, ул. „Димитър Яблански“, ул. „Марин Тодоров“.

research symptoms