10 години строителен форум BUILDINGSTYLE


 

 

 

Вече е ясно къде ще се проведе десетото юбилейно издание на BUILDINGSTYLE. Това е изключително елегантният и изискан  хотел White Fir Premium Resort – гр. Банско, а датите са 22-25 Ноември 2012 г.  
 
 
 
Ежегодният семинар в областта на строителството и обзавеждането BUILDINGSTYLE осигурява професионална среща в рамките на четири дни извън София. 
Осъществят се контакти между представителите на презентиращите фирмите и гостите на семинара – инвеститори, архитекти, дизайнери, конструктори, проектанти , строителни предприемачи и търговци.
 
 
Всяка от фирмите участници ще може да представи своите продукти или технолии в един от трите варианта, които организаторите от „ДА Консулт” ЕООД предоставят – едночасова презентация, щанд, рекламен клип. Най-важното условие при участниците с презентация е да няма конкуренция по между им и затова строго се спазва правилото на първия потвърдил. В останалите варианти е разрешена конкуренцията.
 
По традиция двата презентационни дни са 23 и 24 Ноември – петък и събота. Тази година организаторите подготвят и специална юбилейна програма, с която ще се закрие форума.
Повече за организирането и провеждането на BUILDINGSTYLE можете да научите на редакционните телефони 02/989 989 1, 0878 889831.

 

Вашият коментар

research symptoms