10 лесни идеи за апартаменти под наем


Намирате се в жилище под наем, но нещо не се чувствате като у дома? Има няколко лесни начина да промените усещането и изгледа в жилището, без да се налага да влизате в противоречия с хазяина. Освен нормалните декоративни елементи като възглавнички, килимчета, фигурки, приготвихме специално за вас и няколко по-различни идеи, които биха влязли в полза. освен, че биха ви били полезни, тези джаджи и идеи могат да бъдат лесно сменени във всеки един момент и съответно да си ги вземете с вас, когато се местите.

Сменете питата на душа

Съвсем лесно, а би направило толкова голяма разлика. От една страна от хигиенна гледна точка, а от друга, защо да не усетите малко лукс? Купете си голяма пита, която да ви облива нежно като лек дъжд. Ще се почувствате съвсем различно след тази малка промяна.

Сменете осветлението в банята

Лампата в банята е много важна за усещането в тази зона от къщата. Отидете до магазина и си харесайте лампа по ваш вкус. Направете го така, че да ви носи удоволствие. Все пак запазете и старата лампа, за да я върнете на място като се изнасяте.

Сложете си умен термостат

Новите интелигентни термостати поддържат дома ви удобен и ви спестяват пари като регулират температурата през целия ден. Те са лесни за инсталиране и често могат да се включват или изключват от разстояние чрез приложение за смартфони. 

Сменете ключа за лампата в спалнята с плъзгач

Създайте спокойна спалня от висок клас (и добавете малко атмосфера) с нещо толкова просто като смяна на светлинния превключвател с плъзгащ светлинен димер. Регулируемото осветление прави огромна разлика в атмосферата на вашата спалня.

Добавете светлина в гардероба

 

Направете своя килер/гардероб по-функционален като добавите осветление.  LED осветлението на тавана улеснява намирането на това, от което се нуждаете. Няма налични електрически контакти? Използвайте LED светлини на батерии, които лесно се залепват. Животът на батерията е дълъг, благодарение на ниското напрежение, което светодиодите използват.

Сложете си готина кухненска батерия

Дори и най-скучната и забутана кухня може да придобие друго излъчване с една готина батерия за мивката. Може да ви се наложи да дадете около 100 лева, но си заслужава. Освен естетическа, хубавите и модерни чешми имат доста повече функции и са по-удобни за използване.

Харесайте си модерни пердета за хола

Пердета са голям акцент в хола. От тях зависи проникването на светлината, атмосферата и разцветката. Ако не ви допадат пердетата, с които идва жилището, то направете инвестицията и ги сменете. Няма да съжалявате.

Модернизирайте контактите

Една много малка джаджа може да модернизира дома ви и да улесни използването на контактите.

Безжични колонки във всяка стая

Обичате музиката? Тя ви зарежда с енергия и прави деня ви по-свеж? Тогава едни безжички колонки направо ще оправят настроението ви. Замислете се колко ще е готино да си пуснете сутрин любимото парче и да го чувате във всяка стая, в която влезете 🙂

Сменете дръжките на кухненските шкафове

Ако кухнята все пак ви дразни и пребоядисването на шкафовете би ви вкарало в проблеми с наемодателя, то смяната на дръжките не е толкова страшно. Гледайте да не ви се налага да пробивате нови дупки. Вземете размерите и отидете с винтовете и старите дръжки, за да си харесате нови. Накрая, ако стане проблем, винаги може да върнете старите, а през това време ще сте подобрили значително усещането в кухнята.

Източник: Freshome.com

10 лесни идеи за апартаменти под наем
Гласувайте за тази статия

placeholder