30+ идеи за „черна дъска“ у дома


Може да ви се стори супер изненадващо, но всъщност черната дъска у дома е доста модерен аксесоар. Съвсем не си представяйте старите дъски от училище, които бяха напукани или идваха в грозен тъмно зелен цвят. Можете да си направите хубава и голяма черна дъска само с едно боядисване.

Боята, с която бяха боядисвани всички дъски в училище вече може да се намери свободно по магазините, но цената съвсем не е малко. Около половин литър, може би, ще ви струва близо 30 лева.

Черният цвят е доста гореща тенденция в света на дизайна и дори да боядисате само, без да пишете по цялата стена, пак ще сте в крак с последния писък на модата. Черната боя за дъска, която ще откриете, вероятно ще е матирана. Плоското матово покритие, съчетано с богатия черен тон придава модерен контраст. Ако пък използвате стената и пишете по нея, то след време започват да се появяват доста интересни нюанси и комбинации, които не можете да постигнете по никакъв друг начин.

Освен стени, може да боядисате и каквото си искате друго – мебели, домакински уреди, шкафчета, играчки и др. Оставяме въображението и идеите на вас!

30+ идеи за „черна дъска“ у дома
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder