30 от най-впечатляващите бусове-къщи


Представете си идеалния заден двор и го превърнете в огромна долина от диви цветя или  в спокоен плаж с успокояващ звук на вълни. Това е оазисът, който някои хора са създали за себе си като вземат домовете си на път. Авантюристите превръщат старите автобуси и микробуси в причудливи мобилни къщи, готови да достигнат  навсякъде, където вятърът ги отвежда.

Основателят на Van Clan , страница за онлайн общество и любители-туристи, Брандън Салталамакия разказва пред Bored Panda, че първата съблазън на живота във ван е свободата, която дава. „Хората искат свобода, да избягат от сметките, стреса и ограниченията на „реалния живот“. Мисълта за минималистичен начин на живот за известно време със сигурност е аспект, който вълнува много от новодошлите и със сигурност е вярно. “

Тези персонализирани мини къщи използват икономичен дизайн на пространството, за да отговарят на всички нужди. Фурните, гардеробите, леглата и разгъващите се бюра се вписват в тези прекрасни мобилни жилища. Другата очевидна полза според Салталамакия – цената. „Всичко, с което трябва да се разправяте е застраховка, храна и гориво, а след това можете да отидете навсякъде, където сърцето ви желае, като в същото време поемате от постоянно променящия се свят около вас“, каза той, добавяйки, че цената е най-често срещаният въпрос, който получават на тяхната страница.

Разгледайте по-долу, за да видите някои от тези вдъхновяващи дизайни на живот в бус!

 

Източник: Boredpanda.com

research symptoms