5 идеи за цветна кухненска маса

Цветът ще придаде вкус, енергия и лека забавна нотка на трапезарията


Когато стане дума за трапезария от важно значение е с колко място разполагате. Голяма маса, столове и сервиз би трябвало да е всичко от което се нуждаете. Но нека помислим малко нестандартно. Можете да разнообразите интериора в трапезарията си с красива цветна кухненска маса.

Тя може да е в пауново синьо, емералдено зелено, мандаринено оранжево или ярко розово, кухненските маси навсякъде стават все по-цветни. Този ефект може да бъде постигнат даже без да се налага да харчите пари. Необходимо е просто да пребоядисата скучната кафява дървена маса с подходяща боя. Или ако не искате да експериментирате върху вашата маса, лесно може да закупите една на старо и въображението ви да се развихри. Може да се окаже даже по-хубава от настоящата ви маса.

Цветът ще придаде вкус, енергия и лека забавна нотка на трапезарията. Предлагаме ви пет идеи за интересен дизайн във вашата столова.

tumblr_mkl7qqddnV1rz8t4lo4_500

Синьото контрастира идеално с паркет и бели стени. Можете да използвате стари дървени столове и стара маса, които просто да пребоядисате. Това ще придаде изключително класически вид на трапезарията ви.

Тази маса в емералдено зелено е в стил от средата на 20 век. Тя се намира в по-тъмна заобикаляща я среда и затова изпъква много силно.

Изключително красив и подходящ за дами аранжимент. Масата можете да си я направите като се сдобиете с не особено скъпия модел INGO от IKEA и му теглите една боя 🙂

 

За този цвят кухненски мебели ви трябва тъмна обстановка в стаята. Така те ще изпъкнат и приковат вниманието.

 

Патладжанено и лилаво винаги ще изглеждат прекрасно в трапезарията. С толкова цветна маса можете да балансирате цветовете в стаята като използвате топли неутрални нюанси. Контрастът от използването на неутрални цветове като бели стени и кафяви дървени столове ще придаде уникален вид на стаята.

research symptoms