5 предложения за дизайн на точки


Мислите, че големите точки са само за костюмите на клоуни? Помисли отново! Така наречените „полка“ точки могат да бъдат прекрасен начин да добавите цвят и геометрия към дизайна на помещението. Има толкова начини да ги използвате, колкото са стиловете на стаите. Удебелен или фин, мащабен или заглушен дизайн, стени или тапицерия: възможностите са безкрайни. Предлагаме ви някои забавни дизайни на точки, които  да ви вдъхновят и да обмислите подобна композиция 😉

Цветни точки

Точките са чудесен начин да работите с определено групиране на цветовете. Точките на стената съвпадат добре с дивана. Искате да вкарате джази усещане? Можете да го направите с цветна комбинация от точки – различни по размер и идея. Използването на този дизайн на една стена я превръща във фокусна точка и предотвратява стилът да засмуче цялата стая. Междувременно поддържането на цвета на фона, съответстващо на останалите стени, придава известно сцепление на пространството.

Точки в цвят металик

Друг начин да използвате дизайна с точки е с металик цвят. Металиците, особено в злато, подражават на изтънчеността. Те също така са неутрални и вървят добре с различни цветови схеми. Резултатът е много шик, актуализиран вид, който ви позволява да използвате точките по модерен начин.

Мебели на точки

Разбира се, възможностите с полка точки не са ограничени до стените. Те също се усещат добре и по тапицерията. Например, един кухненски ъгъл би седял много добре с точки. Сив и бял неутрален дизайн помага да се вписва почти навсякъде. Поставянето на точки близо една до друга също добавя дълбочина. Колкото повече се взирате в него, толкова повече изглежда, че точките изскачат от бялото, или обратното. Това е хипнотизиращо, почти като оптична илюзия.

 

Разпръстващи се точки

Друга идея е да се изолира група от точки в една част от стаята. Трикът е да ги направите да изглеждат по-разпръснати към тавана, а като слизат надолу да се приближават. Това може да символизира заря, или космоса и т.н.. Този творчески дизайн добавя дълбочина към стаята.

 

Големи точки

Можете също така да използвате големи и смели точки на ярък фон. Можете да го съчетаете и с различна повърхност на точките, която да прави релеф.

 

Източник: Freshome.com

 

 

5 предложения за дизайн на точки
Гласувайте за тази статия

placeholder