50+ идеи с коркови тапи


Има момент в годината, в който започваме да обръщаме по-голямо внимание на декорацията у дома и все ни липсва по „нещо“. От време на време се изкушаваме да изпробваме и експериментираме с нови материали, модели и цветове. Тази година коркът се очертава като изключително модерен материал и се вижда все по често по дизайнерските списания. Но защо да даваме купища с пари за скъп материал като коркът, след като можем лесно да се сдобием с него и по други начини. Сега идва зима, а виното е изключително сладка напитка за този сезон, докато се усетите и ще се озовете с един кош тапи от корк.

Коркът е хамелеон във всеки декор. Той лесно пасва на всякакъв стил обзавеждане и добавя мекота и стил. Меката консистенция на корка го прави практически бдоста сполучлив мебелен материал за млади родители, тъй като няма остри ръбове. Също така е лесно да се почисти в случай. Мекият му вид придава усещане за лекота на всяко пространство.

Нещата, които можете да сътворите с корковите тапи са безбройни – от облицовки за саксии, подови настилки, картини, та дори и спасител за драскотините от токчета. Долу сме ви предложили малка част от идеите и вариантите, които седят пред вас 🙂

50+ идеи с коркови тапи
Гласувайте за тази статия