50+ модерни начина за декорация с огледало


Днес няма да питаме огледалото коя е най-красива на земята. Нямаме намерение да го използваме и за лични нужди, свързани с нашия добър външен вид. Превръщаме го в главен герой на настоящата статия, само и единствено заради ролята, която му отреждаме в интериорния дизайн.

Огледалце от стената или цяла стена от огледала. Защо да изберем деликатната повърхност за акцент в някое от помещенията вкъщи? Със сигурност не защото се чисти лесно, дори напротив. Но пък не можем да подминем факта, че прави чудеса с малките пространства.

Стая с огледална стена няма как да остане незабелязана. Хрумването придава специфичен характер на обстановката, чувство за свежест и свобода. И най-важното: дори съвсем малко помещение визуално може да изглежда по-голямо, точно заради огледалния ефект.

Ако идеята ви се струва твърде мащабна, можете да започнете с нещо по-малко. Гардероб с огледални врати например ще ви даде представа за ефекта на огромното огледало вкъщи. Дали обаче непрекъснатата среща с отражения ще се окаже по ваш вкус, може би времето ще покаже.

 

50+ модерни начина за декорация с огледало
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder