6 джаджи, които улесняват пътешествието ви


Времето се стопли и идва момента да разгледаме картата и да изберем местата, където винаги ни се е искало да отидем. Тези планове могат да включват много прекачвания от самолет на самолет, от самолет на влак, от влак на влак, на рейс и т.н. В цялата тази сложна схема е лесно човек да не съобрази някои неща и да се окаже в не много комфортна позиция, която да наруши настроението от пътуването. Събрахме няколко идеи за джаджи, които да ви помогнат при продължителното пътуване, така че да не губите и миг от своето развлечение.

Power bank или външна батерия за телефона

В съвременният свят телефонът ни играе важна роля в пътешествието. С него можем да си отворим карта и да открием най-бързия маршрут до дадено място, да се обадим на семейството и да кажем, че сме добре, да слушаме музика по време на изтощителен полет, да снимаме интересни неща и др. Телефонът също така е много важен и ако евентуално се изгубите и имате нужда от помощ. Тези активности неминуемо точат бързо батерията и на най-скъпото устройство. Нашият съвет е да се сдобиете с външна батерия, която да е добре заредена и да носите в своята чанта. Гледайте батерията да има капацитет за поне две зареждания на вашия телефон.

Блутут тракер

Това е много важно устройство. Какво точно прави то? Закачате го за вашите ключове, багаж или друга ценна вещ, която при никое положение не искате да губите. Така все пак, ако имате нещастието да изпуснете или загубите своята вещ, можете лесно да проследите нейното местонахождение с този тракер. За да работи, инсталирета приложение на телефона си, а някои модели дори разполагат със звуков сигнал. Цената на тези устройства също така е много достъпна, така че горещо препоръчваме.

Безжични слушалки

Съседът ви в самолета хърка силно? Изморени сте и искате просто да се отпуснете и да послушате нещо успокояващо, докато чакате влака? Безжичните слушалки са най-добрият избор за вас. Много от тях се предлагат с шумоизолация, лесни са за употреба, не се овъртате в кабели и можете да си ги слагате и махате във всеки един момент без да се налага излишни упражнения и въртене.

Global Hotspot

тези малки разбойници ви позволяват да носите неограничено количество wi-fi във вашия джоб. Можете да свържете няколко мобилни устройства едновременно. За съжаление тук има и недостатък, плащате определена цена за 24 часа. И все пак, ако пътувате до екзотично място и не може да си позволите да седите без интернет, тази машинка ще ви е най-добрия приятел.

Органайзер

Да, старият добър органайзер – хартия и химикалка, примитивна технология. И все пак, много важна примитивна технология. Представете си, че все пак се случва нещастието и въпреки всичката ви подготовка батерията ви пада, изпускате телефона или бива откраднат. Какво правите тогава? Трябва ви нещо, в което да имате записани няколко важни телефонни номера, адресите, които търсите или други необходими важни бележки. Е, какво по-добро средство от органайзера. Горещо съветваме да си носите един под ръка 🙂

Възглавничка за пътуване

Мислите си, че ще издържите и че няма да ви се наложи да поспите? Помислете си пак! Самолети закъсняват, полети се отменят или пренасочват или сте се вълнували предната вечер и не сте спали. Носете си една такава възглавничка, безценна е!

Основна снимка: Caleigh Waldman

6 джаджи, които улесняват пътешествието ви
Гласувайте за тази статия

placeholder