70+ идеи за стаи за почивка и забавление


Животът е станал доста стресиращ и човек има нужда да разпуска. Ако не сте фенове на градинарството и разходките сред природа, то не всичко е загубено за вас. Често може да намерите идеалната почивка под покрива на вашия дом. Холът в много случаи не е подходящ, защото оттам минава цялото семейство или се усеща просто като обща част от жилището, което пак създава чувство за динамика и преход.Трябва ви само една свободна стая, която да е отделна и да преобразите по свой вкус. Има много варианти, които може да изпълните, често разделяни като „за жени“ и „за мъже“. Ние не вярваме в такива разделения като гаражът е за мъжа, а холът е за йога и жената. Ние вярваме, че всеки е свободен да харесва каквоти му е на сърце. Защо пък дамите да не искат да имат геймърска стая с билярдна маса и бар, или пък господата да се наслаждават на спокойствието в някоя тиха и изпълнена с аромати и възглавници стая. Затова подредихме идеи според интересите ви, а не според пола или възрастта 🙂 Откриите вашата стая и се насочете към сбъдването на мечтата ви 🙂

Стаи за игра, филми и гости

Ако сте купонджии по душа, имате много приятели и сте сърцето на компанията, то тогава е логично, че ще разпускате най-добре заедно с приятелите и близките си. Стая с игри или мултимедия е идеална за събирания, смях и настроение. Можете да правите всякакви комбинации с билярдни маси, проектори и дивани, бар за питиета, а стилът може да варира от цветен и игрив до тежкарски и луксозен. Важното е да ви е кеф и като се огледате в тази стая всеки път да се усмихвате!

Стаи за релаксация и духовно извисяване 🙂

Може би пък не сте купонджия и предпочитате да почивате на тишина, приглушена светлина и мирис на бор. Е, тогава стаята ви трябва да е уютна, свежа и тиха. Хамакът е добро решение, саксии с растителност, удобни кресла или големи възглавници, а защо не и някоя секция с книги. Добре е все пак да не сте егоисти и да оставите малко място за желаещите да си почиват заедно с вас. Понякога е добре да има с кой да споделиш няколко думи, да си поговорите, да почетете заедно или просто да лежите с маска на лицето и коктейл в ръка.

Стая за тренировки

Не е нужно да мързелувата, за да си почивате у дома. лесно може да си правите упражнения и да поддържате добра форма. Няколко фитнес уреда, малко място и готово! Важното е да оставите пространство и да не наблъсквате много уреди. Също така можете да се постараете и да си сложите подходяща настилка, може би телевизор, а защо не и някое разстение за свежест.

 

research symptoms