Свържете се обратно с природата


Парченце от модерния живот се появи на най-уникално и диво място в Австралия. Там времето е спряло, а мясото представлява рай, далече от шума и бързината на града. Това, което го прави още по-привлекателно е специалната вила на архитектите от студио Branch, които са го проектирали с цел да изглежда модерно и да отговаря на нуждите за пълноценен отдих сред природата. Простата сграда е много подвижна и може да бъде адаптирана за много различни цели.

Гъвкавостта е била заложена като основен критерии още в началото на проекта, който е изисквал „място, което в един момент да е нищо и всички в следващия, да може без усилие да се превръща от празна невзрачна черупка в безброй други възможности и напълно функциониращ частен дом“. Така се стига до решение за интериор от отворен тип с вградени мебели като бюро и легло, които се сгъват, когато не са необходими. Шкафовете също са прибрани вътре в стените, за да има максимално много пространство вътре.

Във вилата има още кухня и баня. Северната стена е направена изцяло от стъкло, така че вътре да прониква максимално количество натурална светлина.

research symptoms