Апартамент в Москва носи магията на дървото и мрамора


Ремонтиран апартамент, разположен в Москва, впечатлява с невероятна комбинация между дърво и мрамор. Този проект за ремоделиране от Geometrium, е предназначен за младо семейство и техния 2-годишния син и руска синя котка. Клиентите искат техният дом да бъде отражение на живота им и интересите им: съпругата работи у дома и има нужда от пространство, за да върши работата си, докато съпругът иска пространство за своите футболни и колоездачни хобита. Не на последно място, те искат успокояваща атмосфера, за да се насладят на уюта у дома.

Това не е просто малък проект за ремоделиране. Този апартамент е с площ 109 квадратни метра и е получил изцяло нов план на етажа с добавка към банята, увеличено килерче и складово пространство. Кухнята е свързана с всекидневната, а банята заема място от коридора. Дневната е допълнително отделена от свързващия коридор чрез плаващ шкаф, който служи за съхранение и за лекото разделяне на пространството.

Цветовете са естествени и заглушени, с акцент върху естествени дървесни тонове и метални елементи. Има и акцент върху мрамор в кухнята и фоайето, който завършва по доста интересен начин изчистения детайл на стилното жилище.

Източник: freshome.com

 

Апартамент в Москва носи магията на дървото и мрамора
Гласувайте за тази статия