AGROB BUHTAL: Уникалните предимства на керамиката на Agrob Buchtal


Христо Щерев е добре познат на всички като председател на УС на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади” (СБВПФ), собственик и управител на „Аксес Новело“ АД,  „Дорион България“ ЕООД и „Конформа“ ЕООД. На BUILDINGSTYLE 2016 г-н Щерев избра да спре вниманието ни на продукт, който сега навслиза на пазара в България и то с пълна сила.

Това е керамиката на AGROB BUCHTAL, която има мултифукционални свойства. Може да се използва за фасади, в кухнята, банята, басейни и СПА центрове, обществени сгради и др. Най-много разбрахме за керамиката, подходящи за басейни, която не се хлъзка, има антибактериално покритие и е много лесна за чистене.

dsc_0426

Г-н Щерев даже призова присъстващите, които имат интерес, да посетят обект в близост до Банско, който е направен именно с керамичните плочки на AGROB BUHTAL, и сами да се убедят в качествата на материала.

Голямо вълнение сред архитектите на форума предизвикаха и каталозите на компанията, които бяха разграбени като топъл хляб. Ако искате да научите повече за керамиката AGROB BUHTAL и да видите цялата презентация, може да го направите ТУК

Кратко видео от презентацията

AGROB BUHTAL: Уникалните предимства на керамиката на Agrob Buchtal
3.7 (73.33%) 3 глас(а)