Amazon пуснаха на пазара иглу за двор


Лятото е тък и е време да се подготвим за почивните си дни, когато няма да усещаме нищо друго освен пълно блаженство. Докато някои обичат да прекарват свободното си време в по шумни места с много атракции, други биха предпочели да изпробват тази нова форма за къмпинг и релаксация, наречена „глемпинг“. Това е начин за прекарване на времето в природата, без да се губи комфорта. Така че, ако смятате, че сте предпочели да изберете „глемпинг“ пред къмпинг, това градинско иглу от Amazon е идеално за вас.

Палатката е изработена от напълно рециклируеми материали и уникалната прозрачна конструкция ви позволява да се отпуснете, докато гледате небето денем и нощем.

При правилна грижа, прозрачното покритие остава непокътнато за минимум две години, също така издържа на излагане на слънчева светлина, както и на температури, които спадат до -20 ° C и се покачват до 60 ° C.

Ако смятате, че може да стане твърде горещо през лятото, за да се охлади тентата, можете да получите и покривало, което оставя купола отворен за свеж въздух и слънчева светлина.

Тентата е устойчива на вятър и непромокаема на дъжд.

Основната площ е 10 квадратни метра и е високa малко над 2 метра, което означава, че лесно ще побере поне няколко от вашите приятели.

Тентите се произвеждат в Германия и се доставят по целия свят. В Европа, иглуто може да бъде закупено за 900 евро, а покривалото му ще ви струва още 300 евро.

Можете да си закупите иглуто от ТУК

research symptoms