Амбициозен рестарт и нова визия за АИДБ


С убеждението, че едно ново начало винаги е зареждащо, Асоциацията на интериорните дизайнери в България реорганизира своята дейност. По този повод тя свиква всичките си членове на първа по рода си стратегическа среща, на която да очертае амбициозната си визия за бъдещето. Срещата е насрочена за 24-ти април.

Целите на срещата отиват още по-далеч, като стремежът е да бъдат формулирани приоритетите в развитието на асоциацията и да се излезе с програма от конкретни активности. Предвидени са и два панела с дискусии по актуални теми.

Важен елемент на събитието ще бъде и изборът на ново, ентусиазирано настоятелство на АИДБ, което да задава рамката на бизнес развитие и да се грижи за приложението й.

Във връзка със събитието председателката на АИДБ Гена Събева сподели „Асоциацията предприема тази стъпка в контекста на подем в стопанския живот на страната, който е видим в различни сектори на икономиката. Наред с тези процеси наблюдаваме все по-голяма култура на сдружаването в различни сфери – и все по-добри резултати в чисто бизнес план. Затова идеята е да вдъхновим нашите членове за по-активно сътрудничество, което да подобри и развие имиджа на нашата професия и да ни отвори нови възможности за бизнес.“

Амбициозен рестарт и нова визия за АИДБ
Гласувайте за тази статия