Апартамент шарен като дъга


Определено този тип интериорен дизайн не би сработил добре за мъже или дами с по-традиционно и семпло виждане за дизайн. Все пак решихме да ви запознаем с Amina Mucciolo, или Studio Mucci, която живее в един от най-цветните и любопитни апартаменти.

Дизайнерката направо превзе интернет след като показа своето жилище, декорирано в различни цветове, преливащи един в друг, точно като дъга. Виждаме светло лилави стени, шкафове в пастелни цветове, стена декорирана изцяло с цветя и шарени хартиени самолети, висящи от тавана.

В случая най-важното е, че апартаментът напълно отразява личността на собственичката, която е също така пъстра. тя носи цветни дрехи, косата й е на цветни плитки и често е виждана с брокатен грим

„За мен е много важно жилището ми да отразява мен и моята личност, а също така и на моя съпруг“, казва Mucciolo пред Dailymail. “Харесва ни нашият дом да е забавен и да носи щастие и вдъхновение“, допъва тя. От друга страна жената вече е събрала над 160 хиляди последователи в социалната мрежа Instagram, където можете и вие да следите новите й начинания.

Апартамент шарен като дъга
Гласувайте за тази статия