БАИС ви кани на SPEED INTERVIEW


„Българска асоциация за изолации в строителството“ (БАИС), съвместно със студентския съвет при УАСГ, организира събитието „Speed Interview“, предоставящо възможност за „бързи срещи“ между студенти и работодатели в областта на изолациите в строителството. Събитието ще се проведе на утре, 22.05.2018 г. от 14 ч. във фоайето пред зала „Аула Максима“ на УАСГ с адрес гр. София, бул. „Христо Смирненски“ №1.

БАИС ще представи електронна платформа за търсене и намиране на работа и стажове, която разработи на своя сайт в подкрепа на студенти и млади специалисти в областта на строителството да избират направлението на изолациите като потенциално поле на професионална реализация, а фирмите – да намират своите най-добри бъдещи кадри.;

Фирми-членове на БАИС ще представят своите стажантски позиции и програми, съгласно политиките си в тази област. Кои са фирмите, можете да видите на сайта на БАИС.

Ако сте студент от УАСГ и искате да участвате в бързо интервю в рамките на 5 минути с потенциални работодатели, можете да ги намерите на щанд по време на събитието. За 5 минути двете страни ще имат възможността да кажат най-важното за себе си и да решат дали искат да се видят отново в позицията на стажант и/или служител – работодател.

Електронна форма за регистрация, анкета и програма можете да откриете ТУК

БАИС ви кани на SPEED INTERVIEW
3 (60%) 1 глас(а)

placeholder