Без синя зона в София и още градове от утре


Зоните за платено паркиране в София – синя и зелена, няма да работят на празничния 3 март, както и на почивния 5 март, информират от Центъра за градска мобилност. Така столичани и гостите на София ще могат да паркират безплатно там. На 4 март – неделя, паркирането в зоните по регламент е свободно.

Пловдивчани и гостите на града също ще могат да паркират в Синя зона безплатно през почивните дни около националния празник Трети март .„Въпреки обилния снеговалеж през седмицата, Синя зона не спря да работи. Със съдействието на ОП „Чистота“ всички паркоместа своевременно бяха почиствани от снега. С безплатното паркиране през почивните дни около 3 март предоставяме възможност на повече съграждани да се включат в тържествата по случай националния празник“, коментира директорът на ОП „Паркиране и репатриране“ инж. Ненко Калакунов.

Синята зона на град Бургас, в която през последните дни се паркираше безплатно по заповед на кмета Николов заради обилния снеговалеж и усложненото придвижване, ще заработи отново чак на 6 март – вторникът на следващата седмица.

Без синя зона в София и още градове от утре
Гласувайте за тази статия

placeholder