Брус Уилис продава райска къща на плажа (снимки)


Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг Уилис почти счупиха рекорда с продажбата на имот, който е разпръснат покрай райска плажна ивица. Двойката поиска внушителните 27 милиона долара за приблизително 1254 квадратни метра имот, съвсем малко под рекордната сума от 27,5 милиона долара за жилище на острова, на който се намира имението.

Уилис и Хеминг Уилис изкараха на пазара дългогодишната си „вила“ на плажа преди малко повече от четири месеца, когато поискаха 33 милиона долара за нея. Звездата от „Умирай трудно“ купи земята, щедрите 7,37 акра на брега на морето, през 2000 г., и ремонтира имота в азиатски стил през 2004 г. Състои се от елегантен главен дом с пет спални, йога павилион и две къщи за гости с три спални всеки.

Основната къща, която се простира на повече от 464 квадратни метра, е с отворен план с хармоничен поток между външните и вътрешните пространства. Повечето от обитаемите жилищни зони имат плъзгащи се стъклени стени, които могат да бъдат отворени за директен достъп до задния вътрешен двор и басейн. Основният апартамент, който обхваща цялото горно ниво, разполага с голям частен балкон, а две от стаите за гости също имат свои частни чадъри. Двойката изцяло реновира дома миналата година.

Източник: ArchitecturalDigest

research symptoms