BUILDINGSTYLE 2018 – ВСИЧКО Е ТОЧНО!


16 -то издание на BUILDINGSTYLE вече е в ход и 12 фирми потвърдиха участието си. Това са – Хьорман България, ЕТЕМ България, Хидромат, Ксела България, Порше Интер Ауто, Велукс България, Екофон, Тюлипс, Оргахим, Джи Ти Ти, Медия Маг, Идеал Стандарт Видима.

Форумът ще се проведе по традиция в гр. Банско в х-л Астера от 22-25 ноември, а всички, които имат желание да участват, могат да се свържат с нас на редакционните телефони.

Вариaнтите за участие са два – с презентация и щанд, като всяка фирма разполага с три дни, в които да представи своите технологии или продукти пред отбрана аудитория от архитекти, строители, търговци.

В BUILDINGSTYLЕ  с предимство са фирми партньори и клиенти на строителен портал www.1kam1.com, като правото за участие е на първия потвърдил. По време на форума участниците с презентация не са в конкуренция по между си. 

Щандът на фирма VOX Профиле, BUILDINGSTYLE 2017.

 

Над 300 бяха гостите в миналогодишното юбилейно издание на BUILDINGSTYLE, 45 фирми взеха участие с презентация или щанд, Хонда бе нашия автомобилен домакин, СкандаУ, Ъпсурт, Графа и Вензи ни забавляваха вечерите, а Вега Стар Трейдинг и Едуардо Миролио пълнеха чашите ни с прекрасни питиета по време на дегустациите.

Надяваме се и тази година  работата, забавленията, изненадите и наградите да са на ниво защото с 1към1 всичко е точно! 🙂

 

 

 

 

BUILDINGSTYLE 2018 – ВСИЧКО Е ТОЧНО!
5 (100%) 2 глас(а)

placeholder