Чаша за първите 20 участници в „Животворна светлина“ 2018


Стартира 5-тото издание на  регионалния архитектурен конкурс  „Животворна светлина 2018“ ,  организиран от ВЕЛУКС България. В това издание ще вземат участие още шест държави: Босна и Херцеговина, Албания, Сърбия, Македония, Черна гора и Румъния.

„Промяната, която дневната светлина внася в морфологията на сградите е магия, която преживяваме с всеки един наш общ проект. Споделянето на тези добри примери и популяризирането на добрата архитектура е общата ни цел.“, разкриват организаторите.

Набирането на проекти продължава, а крайният срок е 10-ти декември 2018.

„Наближава краят на лятото, а с него усещаме разгарянето на активния сезон за строителство и всепоглъщаща проектантска дейност. Пожелаваме си вашето участие в конкурса да бъде приятно за вас и заради това сме приготвили 20 подаръка за първите 20 качени проекта – чаша със специално покритие, върху което може да се пише с тебешир – подходящо платно за внезапен изблик на креативност, който често се случва с горещото кафе.“, споделят още от VELUX.

За да участвате в конкурса е необходимо в проекта да има заложени покривни прозорци и/или други VELUX решения за скатен или плосък покрив. Журирането ще се осъществи през месец януари 2019 г., а през февруари 2019 г. очаквайте официалната церемония по награждаването, където ще видите всички проекти и кои от тях ще бъдат отличени с почетен приз и награда.

Може да изпращате вашите проекти чрез формата за участие.

Повече информация за конкурса може да видите на уеб сайтa на VELUX.

Чаша за първите 20 участници в „Животворна светлина“ 2018
Гласувайте за тази статия

placeholder