ЧЕЗ спира тока на места в страната след празниците


ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 02 – 05 май 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

Спирания на тока могат да бъдат очаквани в София, Своге, Ихтиман, Сливница, Костенец, Правец, Костинброд, Самоков, Видинска област, Област Монтана, Враца, Ловешка област, Плевенска област, Пернишка област, Кюстендилска област и Благоевградска област.

Пълен списък с адресите, общините и градовете, където няма да има ток, можете да намерите на сайта на ЧЕЗ.

ЧЕЗ спира тока на места в страната след празниците
Гласувайте за тази статия