Да преместиш дома си в камион


За повечето от нас купуването на апартамент или къща изглежда като мечта или непосилна задача. Но тази млада двойка от Нотингам, Великобритания, решава да направи нещата по един по-нестандартен начин. Тъй като двамата обичат да пътуват, а работата им включва да бъдат на открито – те решават, че имат нужда от дом, който може да пътува заедно с тях. Така че, след „няколко бири“, идеята идва в главата на Мартин – той трябва да купи „голяма американска каравана“. Излиза, че това не е просто луда мисъл на пияна глава, която бързо да отмине заедно с махмурлука – Мартин и Иона наистина започват да планират камион, в който да живеят.

Иона и Мартин разглеждат сайта Ebay.com и намират камион, който преди това е използван за доставка на хляб. Те го закупуват само за 3,600 британски паунда, което дори за България си е добра оферта. Въпреки това, за да завършат напълно обновяването и да превърат камиона за доставка в уютен дом, са необходими доста повече средства – около 20 000 паунда повече. Докато Мартин се занимава с повечето от задачите и трудностите, Иона се грижи за интериорния дизайн.

Двойката работи по проекта на пълно работно време като им отнема четири месеца, за да завършат започнатото. Сега те се радват на красивата си къща на колела и гледки към планината във Франция.

 

 

 

Източник: BoredPanda.com

Да преместиш дома си в камион
Гласувайте за тази статия

placeholder