Да спиш в прозрачна шишарка в гората


Окачена на 18 метра над земята във величествената гора в Бони Дуун, Калифорния, тази великолепна шишарка-спалня е новата атракция за авантьористите. Спалнята е внимателно изработена, за да позволи на гостите отново да се свържат с природата. Проектирана от строителя Dustin Fieder от O2 Treehouse, Pinecone,  дървесната къщичка се състои от няколко панела, които са внимателно наслоени, за да създадат уникалната форма. Напълно прозрачната фасада предоставя на гостите удивителна 360-градусова панорамна гледка към красивата гора.

Гостите на дървената къща могат да имат достъп до прекрасната малка постройка по стълба с променлив наклон – от 30 до 60 градуса. Въпреки това, стръмността и височината на стълбата не са за слабо сърце и има система за безопасност, предназначена за онези, които биха искали да се качат по-безопасно.

Отвътре, пълният ефект на красивия дизайн е спиращ дъха. Множество панели с форма на диамант са внимателно изработени, за да създадат обем на шишарки. Във вътрешността има достатъчно място за двойно легло или две единични легла, като и двете се намират под стъклен таван, което осигурява перфектната възможност за зрелищна гледка. След това гостите могат да се насладят на сутрешното преживяване на нежна слънчева светлина, проточваща през прозрачната фасада сутрин.

Дървено мостче води до банята, която се помещава в мини структура. В дървения интериор има топъл душ, тоалетна и мивка. Отново голям стъклен прозорец предлага екстензивен изглед към гората, позволявайки на гостите непрекъснато да се потопени в невероятната обстановка.

Pinecone Treehouse се предлага под наем на Airbnb за малко под $ 300 на вечер.

Източник: Inhabitat.com

Да спиш в прозрачна шишарка в гората
Гласувайте за тази статия

placeholder