Добре планиран едностаен апартамент за двама


Този малък, едностаен апартамент в Стокхолм, Швеция, е невероятно добре планиран. Домът се простира на около 32 квадратни метра, но разполага с напълно оборудвана кухня и просторна всекидневна, която разполага и със зона за спане.

Малкото входно антре ви води към всяко пространство за забавление, докато светло сивите стени озаряват мястото и перфектно допълват дървените подове. Дневната е достатъчно голяма, за да може да се постави разтегателен диван, четене на ъгъл и легло. Плюс това, реколтата пейка и столове добавят очарователен докосване на интериора.

Добре известен факт е, че шведите обичат цветя, което вероятно е причината и този апартамент да бъде обсипан с рафтове за растения, които да внасят свежест в стилния дизайн.

Кухнята разполага с множествш шкафове, които я правят изключително практична, но със запазено уютно усещане. Прозорецът разкрива гледка към вътрешния двор на сградата, където жителите могат да се отпуснат през топлите летни дни. Въпреки малкия размер на апартамента, внимателното планиране го прави достатъчно просторен, за да могат да живеят двама души.

Източник: Freshome

Добре планиран едностаен апартамент за двама
Гласувайте за тази статия

placeholder