Доналд Тръмп продаде тайно къща в Лос Анджелис

В доста съмнителна сделка


Доналд Тръмp като президент на САЩ живее в Белия дом и по всичко личи, че не се нуждае от толкова жилища, колкото някога е имал. Макар че той все още има лични имоти разпръснати из цялата страна, то току-що беше разкрито, че наскоро е продал една от двете си къщи в Лос Анджелис чрез тайна пазарна сделка.

Според „Лос Анджелис Таймс“, организацията „Тръмп“ продава къщата в стил Тюдор в Бевърли Хилс на корпорация, наречена Hillcrest Asia Limited, за 13.5 милиона долара. Това е почти два пъти повече от това, което компанията на Тръмп е платила за нея през 2007 г.

Този детайл всъщност се превръща в спорен въпрос, тъй като през 2016 г. данъчният адвокат на Тръмп твърди, че домът е на стойност само 6 милиона долара. Но само три години по-късно той струва повече от двойно.

Настрана от политиката, това което новите собственици получиха за тази многомилионна сделка е построена през 1927 г. къща, разположена на 465 квадратни метра, с пет спални и шест бани. Жилището е разположено на първо място в луксозния квартал на пресечката на булевард Сънсет, Родео Драйв и Кенън Драйв.

Други подробности не са известни, но се съобщава, че има и дворс плувен басейн.

research symptoms