Дорма България: Dormakaba – интелигентни и надеждни решения


Дорма България определено не са сбъркали оставяйки представянето в ръцете на две прекрасни презентаторки – Юлия Данкова и Боряна Маринова. Първа започна Юлия Данкова, която запозна гостите с подробностите около сливането на две фирми – Kaba и Dorma. Така от 1 юли 2016 година вече имаме фирмата dormakaba, притежаваща още по-разнообразен продуктов каталог.

dsc00324

Представянето на самите продукти бе доверено на Боряна Маринова – архитектурен консултант. Не е нужно да казваме, че продуктите са наистина много, с всякакво приложение – според нуждите. Първо се запознахме със системи за контрол на достъпа, системи за публични съоръжения, решения за контрол на човекопотока и каква роля играят те за сигурността на сградите и стадионите.

Научихме малко повече и за LGS – Lodging Systems и електронните брави Saflock, които са предназначени за хотели, а за дома колко е полезно да разполагаме с Dormakaba Mechatronic Systems. Истински фурор и смях в залата предизвика много интересно видео, на което видяхме историята на една анимационна баба и колко по-лесен е нейния живот със системата Kaba TouchGo. цялата презентация и видеото може да намерите ТУК

Кратко видео от презентацията ТУК

Дорма България: Dormakaba – интелигентни и надеждни решения
5 (100%) 1 глас(а)