Ергенска квартира в Русия във винтидж стил


Собственикът на тази ергенска квартира в Русия е поверил нейния деизайн на Geometrium. Апартаментът се простира на 44 кв. м. като за неговия интериор е използван много семпъл индустриален дизайн, който обаче е добре комбиниран с винтидж елементи. Използвани са специални материали като камъни, тухли и дърво, които да придадат оригиналност на помещенията.

Апартаментът ще бъде използван за сън и почивка през седмицата, а през уикендите ще събира приятели на по бира. Една от основните молби на собственика е спалнята да бъде напълно откъсната от останалите помещения. Той също така няма да мерение да готви у дома, най-много да си направи бъркани яйца или мляко с корнфлекс за закуска. Затова на кухнята е отредено малко място и в нея има само базови уреди – хладилник, няколко шкафчета, мивка и малка фурна.

По средата на гостната е поставен бар, който разделя кухнята от останалата част на помещението. Това е един добър избор, тъй като барът може да служи както за хапване, така и за пиене на питиета през уикенда.

Балконът на този уникален апартамент също носи собствен почерк. Той е достатъчно голям, за да има малък дизан за сядане както и пространство, където могат да бъдат поставени шкафове. Надяваме се, че ще откриете поне малко вдъхновение от това прекрасно момчешко място.

modern-loft-7

modern-loft-8

modern-loft-9

modern-loft-10

modern-loft-1

 

modern-loft-3

modern-loft-4

modern-loft-5

modern-loft-6

modern-loft-11

Ергенска квартира в Русия във винтидж стил
1.5 (30%) 2 глас(а)

placeholder