С фън шуй в спалнята


Спалнята е много важна за фън шуй, защото леглото и самото помещение трябва да поддържат вашата собствена енергия. Във фън шуй леглото има значение на любов и здраве, което е голяма отговорност за „просто мебел“.

1 (11)

Фън шуй „инструкциите за употреба“ на леглото са прости и лесно приложими. Обаче мястото, където да го разположите, може да е предизвикателство в зависимост от възможностите на Вашата спалня.

1 (10)

Най-важното и по фън шуй е леглото да е със солидна табла, добър матрак и удобна височина на рамката. Най-добре е да не се съхранява нищо отдолу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Трябва да изучите спалнята си, за да намерите идеалното място за леглото си. То трябва да е максимално отдалечено от вратата, но не и точно срещу нея. Диагонално би било чудесно.

1 (8)

За фън шуй разположението на леглото е много важно то да бъде поставено пред здрава носеща стена. Това създава силни защитни енергии около леглото и възможност за създаване и задържане на добри енергии. За още повече мощ, може да подчертаете стената в подходящ цвят в съответствие с интериора.

1 (1)

За балансиране на енергиите от двете страни на леглото, силно препоръчително е да осигурите един добър фон. С други думи – трябват нощни шкафчета и от двете страни. Бъдете креативни колкото Ви се иска. Просто се уверете, че до леглото Ви има достъп и от двете страни.

1 (7)

Уверете се също, че докато спите, няма да има остри ъгли, насочени към Вас. Енергията Ша Чи атакува фън шуй енергиите и може да се появи от ъглите в стаята или острите ръбове на близките мебели.

1 (2)

Не поставяйте леглото срещу вратата на стаята, но също така избягвайте при възможност и всички останали – баня, балкон, килер. Ако все пак няма как да избегнете някоя врата, можете да поставите между нея и леглото си красиво допълнително обзавеждане.

1 (4)

 

Винаги е умно да разположите леглото далеч от стени с електрически уреди. Да, това значи никакви хладилници, компютри и телевизори. Най-полезно е да ги изхвърлите напълно – ако не от живота си, поне от спалнята си.

neustadt-1

Ако знаете щастливата си фън шуй посока, разположете леглото в съответствие с нея. Ако не я знаете, не се тревожете – и да не сте налучкали, не е задължително да е по -лошо от това да спите в хола сам/а, защото там спите в добрите си фън шуй посоки.

1 (6)

За да разположите правилно леглото, важно е да се вслушате и в стаята. Опитвайте и се забавлявайте 😉

1 (3)

 

Ако всички фън шуй изисквания са изпълнени, но не Ви харесва резултатът, разместете, без да се притеснявате, че животът Ви ще стане по-голяма каша от преди.

Посрещайте смело предизвикателствата и търсете различните решения!

По материали на about.com

 

С фън шуй в спалнята
5 (100%) 3 глас(а)

placeholder