Ферма за овце предлага незабравимо изживяване


Ферма за овце, закътана в планинския рай на Исландия, е преобразена в зашеметяващия курорт Деплаар Фарм. Ндпзвенящш е юьдфсндвех дш язсиь;ь ащгь зисидаь от спиращи дъха природа, далеч, далеч от забързания живот в града… там наистина можеш да преоткриеш себе си. Най-хубавото от всичко е, че фермата Deplar е реновирана с материали местно производство и тучен зелен покрив.

Въпреки че е превърната в луксозни вили, фермата все още носи голяма част от скромния си характер. В процеса на обновяване са използвани природни камъни от близките реки. Удължен покрив покрит с трева и изработен от тъмна дървесина, помага сградите да се влеят в естествения пейзаж.

Курортът предлага 13 стаи със самостоятелен санитарен възел, всяка от които с изобилие от големи прозорци, осигуряващи звездна гледка към околните планини, езера и реки. Гостите, които не искат да се насладят на гледката, потопени в топлината на спа центъра, могат да се възползват от многобройни вълнуващи дейности в района. А знай-доброто изживяване е гледката към Северното сияние, докато плуваш в геотермалния басейн на курорта. На това му се казва северняшка романтика 🙂

Източник: Inhabitat

Снимки: Deplar Farm

Ферма за овце предлага незабравимо изживяване
Гласувайте за тази статия