Hörmann отново на панаира BAU 2017

С изложбена площ от над 1 400 м²


На панаира BAU 2017 Hörmann ще представи продуктите си на щанд с площ от над 1 400 м². Централна роля там ще играят дървените интериорни врати, както и темите дизайн и автоматизация. Те заедно с иновациите от продуктовите области пожаро- и димозащита и индустриални врати и товаро-разтоварна техника очакват посетителите на щанда на Hörmann в зала В3.

През 2015 г. щандът на Hörmann на панаира BAU беше по-голям от обикновено. Фирмата използва допълнителната площ за да покаже новата си програма за дървени интериорни врати, която освен врати за всеки стил обзавеждане  обхваща също и стъклени врати и входни врати за жилище. Оттогава Hörmann успя да убеди редица партньори да предлагат дървените вътрешни врати, като множество проекти вече са завършени успешно. На панаира BAU 2017 производителят иска да привлече още клиенти да включат дървените вътрешни врати в своя асортимент. След като в края на 2015 г. беше приключена голяма строителна дейност в завода Huga в Гютерсло, вече има готовност за допълнителни продажби под марката Hörmann.Това е видно и от факта, че на панаира Hörmann желае да покаже подобренията и новия дизайн за вътрешните интериорни врати.

Нов дизайн ще бъде представен и при вратите за къщи. Освен това във фокус ще бъде и темата за автоматизиране на вратите. При секционните гаражни врати също има разнообразен дизайн  и подобрена топлоизолация. Гостите на панаира ги очакват още някои новости при индустриалните врати и товаро-разтоварната техника, както и подобрения при противопожарните врати и каси.

Снимка: Hörmann

Hörmann отново на панаира BAU 2017
5 (100%) 3 глас(а)