Hörmann разширява ангажимента си към зимните спортове


Компания Hörmann, производител на врати за дома и индустрията и на системи за контрол на достъпа, този сезон се включва в ски скоковете като официален генерален спонсор на Турнира на четирите шанци и спонсор на събитието Световна купа по ски скокове на ФИС в Рука (Финландия) и Закопане (Полша). С това Hörmann разширява спонсорството си в спорта, което до момента беше насочено към биатлона и футбола.

Широко присъствие във всички състезания

Спонсорският пакет на Hörmann включва широко рекламно присъствие на стадиона, на стартовите номера на атлетите, на лидерборда и на задната стена на мястото на награждаване на победителите в традиционните ски скокове от шанцата Бергизел в Инсбрук. Като генерален спонсор компания Hörmann получи също така широко присъствие при LED лентите, рекламата на земята, а с помощта на inflatable (надуваема рекламна площ) присъства и на четирите места, на които се провежда Турнира на четирите шанци. Това гарантира голяма международна видимост.

По време на Световната купа по ски скокове на ФИС в Рука (Финландия) и Закопане (Полша) компания Hörmann, като официален спонсор, ще бъде рекламирана на лентите на стадиона в дните на провеждане на събитието.

Компания Hörmann засилва присъствието си в зимните спортове чрез спонсорство в ски скоковете. Досегашното спонсорство в биатлона ще продължи и занапред

Нарастващо присъствие в зимните спортове

С ангажимента си към биатлона и ски скоковете компания Hörmann си гарантира засилено национално и международно телевизионно присъствие през месеците на провеждане на зимните спортове.

Традиционният Турнир на четирите шанци се радва на голям световен интерес. Неговото 66-то издание през 2017/18 привлече близо 110 000 зрители на място и около 74 милиона зрители, проследили четирите събития пред телевизорите си, 36 милиона от които само в Германия и 25 милиона в Полша, не на последно място и благодарение на участието на полския национален състезател по ски скокове Камил Стох.

Щефан Гам, ръководител маркетингови комуникации при Hörmann: „Спонсорирането на спортни събития е важен градивен елемент в нашата комуникация, за да направим компания Hörmann още по-известна и да заредим марката с положителна енергия. Нашият ангажимент към биатлона и ски скоковете през зимните месеци допълва отлично дейностите ни по отношение на футбола. Това ни гарантира почти целогодишно телевизионно присъствие сред представителите на нашите целеви групи.“

Hörmann разширява ангажимента си към зимните спортове
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder