Hörmann става спонсор на Световното първенство по биатлон


След като вече от много години производителят на врати Hörmann е активен спонсор във футбола както в Германия, така и в много други страни, семейното предприятие пое нов дългосрочен ангажимент за спонсорство – този път в зимен спорт. От този сезон Hörmann е новият премиум-спонсор на Световната купа по биатлон BMW IBU и Световното първенство по биатлон. Посредник при сключването на договора е Infront Sports & Media – ексклузивен маркетинг-партньор на Международния съюз по биатлон IBU.

Спонсорският пакет на Hörmann включва голямо количество рекламни пана на стадиона, по трасето и на позициите за стрелба в рамките на Световната купа BMW IBU и Световната купа по биатлон. Новият сезон в биатлона започна на 27-ми ноември в Йостерзунд в Швеция и ще приключи в края на март в норвежката столица Осло.

„Благодарение на партньорството ни с IBU нашата реклама ще достига ежегодно до 500 милиона телевизионни зрители. Биатлонът е спорт, който се радва на голяма популярност в страните, които са традиционно важни за компанията ни. По правило през зимните месеци няма футболни първенства. Ето защо рекламното ни присъствие в провеждащите се точно в пози период първенства по биатлон е идеалното допълнение към текущите ни ангажименти в международните футболни мероприятия“, каза Кристоф Хьорман, лично отговорен съдружник в Групата Hörmann.
Снимка: Göran Strand

research symptoms