Хотел от каравани, палми и море :)


Сигурно сте гледали купища филми за крайбрежието на Калифорния, където вълните, сърфистите, плажовете и хипарската култура са се превърнали в знакови за 60-те и 70-те години на 20 век. За да изпитате напълно тръпката, която носи калифорнийското крайбрежие ви трябва и някое специално местенце. Съставен от обновени Airstream каравани, този хотел е идеалното място. Caravan Outpost предлага на гостите си избор от 11 легендарни каравани от миналия век, заобиколени от буйни палмови дървета.

Разпръснати в кръгла формация, всеки от 11-те Airstreams е ремонтиран, за да създаде различна идентичност, за осигуряването на уникално преживяване. Има каравани от всякакви размери, но повечето са оборудвани с двойно легло, кухненски боксове и компактни бани. За по-голямо преживяване като спа, в отделна сграда има душове и бани в цял размер.

Всеки Airstream е сгушен в собствената си част, заобиколен от палми и буйна растителност, които създават изключителна природа за спокойно и лично преживяване. За удоволствие на открито, всяка каравана разполага със собствен частен вътрешен двор и хамак.

Caravan Outpost е достатъчно близо до центъра на града, така че гостите да могат да опознаят района малко преди да се върнат в оживения рай. Хотелът може да организира различни дейности от сърфинг и скално катерене до дегустации на вино. Но за тези, които биха искали да се социализират със съседите си, в общата площ има и голямо огнище.

Източник: Inhabitat.com

Хотел от каравани, палми и море 🙂
Гласувайте за тази статия

placeholder