Изненадващо широка лодка е прекрасен дом за авантюристи


Строителите на малки домове винаги имат нови и гениални начини да направят пространството да изглежда по-голямо, а тази великолепна лодка не е изключение. Невероятният интериорен дизайн ще ви накара да забравите всичко. Разположена на корабния канал в Сиатъл, само на няколко минути от центъра на града, очарователната вила на вода предлага многобройни уникални характеристики, включително японски стил на обзавеждане, вана, асансьорно легло по поръчка и открита веранда.

Красивата къща, която понастоящемсе продава за 375 000 долара, е оцветена в спокоен син оттенък, който отдава почит на водната среда. Вътре, дизайнът е страхотен. Леките дървени панели на тавана допълват успокояващите бели стени, а големите прозорци осветяват цялото пространство с естествена светлина. Уникални коркови подови настилки водят от дневната до кухнята към двете спални.

Интериорът използва редица техники за спестяване на пространство, за да отвори малкия дом. Холът е приветлив с дълъг удобен диван предназначен за събирания. Диванът и повечето мебели са в неутрални нюанси, за да се запази атмосферата спокойна. Стратегическите появи на цветовете тук и там придават съвременна жизненост на дизайна.

В този дом всяка стая има силна идентичност. Кухнята е реновирана във фермерски стил, а шкафовете придават леко индъстриал усещане. Спа-подобната баня разполага с успокояващ под от камъни и ароматна вана от кедрово дърво. Двете спални също крият няколко забавни тайни, като например вертикалното легло, което превръща една от спалните в офис помещение или стая за игри, когато е издигнато. В дома има достатъчно пространство за съхранение на стените и стълбите помагат да се избегне натрупването.

Разбира се, сърцето на дома се намира на горното ниво хол с малък кът за сядане, което води до открит балкон на покрива. Това пространство е идеално място за развлечение, хранене на открито или просто да се насладите на великолепната гледка към водата.

 

 

Изненадващо широка лодка е прекрасен дом за авантюристи
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder