КАБ обяви студентски стажове за архитекти и ладшафтни архитекти „Един месец в професията“


За трета поредна година РК “София Област” организира студентски стажове за архитекти и ладшафтни архитекти „Един месец в професията“. Всички желаещи да участват в програмата архитектурни бюра трябва да направят заявка с уточняване на броя места за стажанти, които могат да поемат и да ни изпратят тази информация с обратен имейл заедно с името на проектантското си бюро и контакти, не по-късно от 23 юни.

На 26 юни от 17:00ч. пред офиса на колегията в УАСГ ще се проведе среща с фирмите, които желаят да вземат регистрираните на сайта ни стажанти и ще се разпределят конкретните места.

Стажът по тази програма е един месец и не е обвързан със заплащане. След приключването на практиката, работодателите трябва да публикуват обратна оценка за представянето на стажантите на нашия сайт в техните лични профили.

КАБ напомни на всички фирми, че ако желаят, могат да кандидатстват за финансиране на стажа по програмата на МОН, но РК София област не се ангажира да участва като страна към това финансиране.

За допълнителни въпроси експертите на КАБ са на разположение на телефони 02/ 920 41 04 или 0879/297 208, както и електронен адрес office@kab-so.com.

КАБ обяви студентски стажове за архитекти и ладшафтни архитекти „Един месец в професията“
Гласувайте за тази статия

placeholder