Къде и как живее Рики Мартин?


Спомняте ли си Рики Мартин? Може да не е най-активният певец днес, но определено 90-те години бяха неговото време и звучеше във всяка дискотека. Мартин влезе в новите последните дни след като обяви, че се е бракувал с неговия дългогодишен партньор – художникът Джоан Юзеф. Двойката живее в прекрасно имение в Бевърли Хилс заедно с двамата сина на певецът – Матео и Валентино.

Сега, далече от прожекторите и в заслужена почивка, щастието за Мартин се намира у дома заедно с неговото прекрасно семейство. През последната година певецът бе на турне заедно с неговия приятел, сега съпруг, и двете му деца.

„Тино и Матео са родени на пътя. Те са свикнали да прекарват по 2 седмици някъде и после да продължим напред. Нашите деца са доста спокойни, когато сме заедно. Където и да се намираме, стига да сме заедно, се чувстваме у дома.“, казва Мартин

„Обмисляхме да живеем в Лондон или в Ню Йорк, но след това решихме да се пренесем в Лос Анджелис за един месец, за да вземем правилното решение. Ел Ей ни грабна напълно – веднага го обикнахме. До края на месеца знаехме, че искаме да живеем тук „, спомня си Йозеф. След тридневна маратон с брокери на лов за къща, двойката се заселва на първото място, което са разгледали – спокойна, модерна резиденция с изненадващо архитектурно родословие. В основата на имотът, с площ от близо 1000 квадратни метра, е построен дом от 278 квадратни метра, проектиран от известния архитект Грегори Айн в средата на XX в. Домът първоначално е построен за психиатъра Фред Фелдман и съпругата му Илейн през 1953 г.

„Въпреки че къща е разширявана през годините, ние искахме да зачетем първоначалната й визия – чистите линии, откритостта и усещането за спокойствие“, казва Мартин. По-малко от два месеца след покупката, за да се премести, двойката се обажда на дизайнера на Нейт Брукс, с когото се познават през общи приятели.

Източник: Architectural Digest

Къде и как живее Рики Мартин?
5 (100%) 2 глас(а)

placeholder