Как изглеждат модерните вили в Норвегия?


Архитектурно студио Snorre Stinessen  завърши дизайна на хотел Malangen Retreat, комплекс за настаняване разположени в Tromsø, Норвегия. Кабинките се намират на било, издигащо се от фиорда по-долу и близо до буйна гора.

Клиентите искали да се наслаждават на високо ниво независимост и усамотение, като същевременно могат да приемат гости през уикенда. Основното жилище и пристройката се състоят от две кабини. В основната част е разположена входната врата, детска стая и малка вторична всекидневна, докато банята и основната спалня са поставени във втората кабинка.

Има и стаи за гости, помещения за отдих и зона за отдих със сауна с директен изглед навън.

„Планирахме основния вход, дневната и пристройка разделени от централния двор“, казват архитектите. „От тук пространството се отваря и можете да влезете в основната сграда или в пристройката. Отделен изход от кухнята води до зоната, където семейството се наслаждава на вечерята си през топлите летни дни.“

Всички отделни кабинки са облечени в кедрови панели и са обработени с железен сулфат. Големите стъклени пространства създават безпроблемна връзка с околния пейзаж. Снимки: Snorre Stinessen.

Източник: Freshome.com

Как изглеждат модерните вили в Норвегия?
5 (100%) 2 глас(а)

placeholder