Караваната Роузи е пълна с мечти и усмивки


Когато двойката Мат и Бео виждат „направи си сам“ проекта на техен приятел, който е реставрирал стара каравана, решават, че искат и те да се пробват. Учудващо, амбициозната двойка успява да се справи със задачата само за 3 месеца и похарчват близо $ 10,000, за да вдъхнат нов живот в разбитата каравана Globestar от 1969 г. Те я прекръстват и сега прекрасната и уютна каравана носи името Роузи. Резултатът е красиво ръчно изработено жилищно пространство, което запазва оригиналното очарование на стария карамелен модел.

 

С малко помощ от някои хитри приятели, двойката успява да се справи със задачата и даже публикува подробни уроци в техния блог. Възстановяването на стария кемпер не е лесен подвиг, но момчетата научават много: „Научихме повече, отколкото си мислехме, че бихме могли да знаем за автомобилната конструкция от 60-те години, смесването на бетона, изграждането на легло, лекото окабеляване, стелажите и повторно запечатване, както и много разнообразни методи за просене от приятели и семейство за помощ. „, казват шегувито двамата собственици.

В интериора, проектът започна с подмяната на старите плочки с малки дървени триъгълници, изработени от рециклиран кипарис. Мат и Бео изкорубват изцяло жилищното пространство и спалното помещение и създават свои собствени мебели, които изработват ръчно.

В зоната за хранене те боядисват масата и пейката в кремав цвят, а възглавницата на седалката е тапицирана в неутрална материя. Те дори са изрязали специално приготвено кътче за сладкото си куче Фокс. Що се отнася до останалата част от дома, момчетата изпълват със свои собствени декорации и дрънкулки, включително тапет с розов печат, който отдава почит на новото облекло на Роузи.

Източник: Inhabitat.com

Караваната Роузи е пълна с мечти и усмивки
Гласувайте за тази статия

placeholder