Кейт Мидълтън представи градината си на изложение за цветя


Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи посетиха „необятната градина“ на мама Кейт Мидълтън, която тя проектира и представи на изложението за цветя в Челси, видяха от „Ивнинг Стандарт“. В началото на годината херцогинята на Кеймбридж представи бъдещия си проект, чиято цел е да вдъхнови семействата да излязат навън и да разберат ползите от общуването с природата.

Кралското семейство прекара над час в прекрасната градина в игри след природата, а едни от най-сладките снимки са тези на най-малкия му член – Луи, който вече уверено ходи!  На един от кадрите Джордж и Шарлот са събули обувките си и седят боси на дървено мостче, като под тях минава малка рекичка. На друг пък едногодишния принц Луи демонстрира колко е смел с първите си стъпки, тичайки по пътеката под зоркия поглед на баща си Уилям.

Има и специална люлка, закачена за клона на едно дърво и предназначена именно за по-малки деца. А май и не само за тях, защото Кейт също реши да я тества.

„Децата – и нейните, и чуждите – винаги са били в сърцето на този проект“, коментират близки до херцогинята.

Цветният космос, който Кейт е създала, разполага с къща на дървото, водопад, селски двор и лагерен огън. За игри на малчуганите служат и пънове на дървета, кухи дънери… Както можем да видим от очарователните фотоси, и таткото – принц Уилям, също много се забавлява.

Страхотни снимки и чудесен проект, който, искрено се надяваме и ние да вдъхнови все повече родители да прекарват повече време с децата си сред природата!

Източник: novini.london

Кейт Мидълтън представи градината си на изложение за цветя
Гласувайте за тази статия

placeholder