Краси Радков и Дичо ще са наши за BUILDINGSTYLE 2018!:)

Порше София Изток ще представи актуалния флагман в гамата на Volkswagen - новия Тоuareg


Самсунг – климатични системи, Корел 67, Нолина, СКВ Инженеринг, Ууд Солюшънс, М2 Флорингс, Co Desing, Кобиакс България, Ховал, Строителни Еко Продукти и Стимекс  са новите фирми потвърдили участие в 16-то издание на архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE. Така броят на участващите компании става двадесет и пет, а много по-малко са оставащите свободни часове за презентации и щандове.

 

Любимият комик на народа Краси Радков и уникалният глас на Дичо ще изпълват  вечерите ни в петък и събота, така че смехът и музиката ще ни разтоварят след „тежките“ семинарни дни😊

Шофьорските си умения ще можем да демонстрираме по време на тест драйв от 22 -ри следобед до вечерта на 24 -ти с автомобилите на Volkswagen .

Порше София Изток ще представи актуалния флагман в гамата на Volkswagen – новия Тоuareg – автомобил, който задава високи стандарти в премиум SUV сегмента.

Touareg 2019 разполага с последно поколение технологии: дигитален кокпит, тъч и жест екран, интелигентни фарове и свръх модерни асистиращи системи за максимална сигурност.

За тези, които сега научават за форума, ето и допълнителна информация:

Къде –   Гр. Банско в х-л Астера

Кога – От  22 до 25  ноември 2018 г.

Участници: Търговци, производители и вносители на строителни продукти и технологии, довършителни работи и интериорни решения, обзавеждане.

Гости: Най-добрите архитекти в  България, строители и инвеститори

Организатор: ДА Консулт, издател на www.1kam1.com и stroitelnimaistori.bg 

Всички, които имат желание да участват, могат да се свържат с нас на редакционните телефони, посочени в сайта.

Над 250 души се очаква да присъстват на BUILDINGSTYLE 2018 , като броят, както на фирмите, така и на гостите, е ограничен.

 

Краси Радков и Дичо ще са наши за BUILDINGSTYLE 2018!:)
4 (80%) 4 глас(а)

placeholder