Ксела България подарява изолация с Multipor


Докато всеки се радва на лятното слънце, сега има възможността да се подготви и за студените зимни дни. Включвайки се в играта „Играй с Мултипор в един отбор“, може да спечели атрактивни награди на висока стойност. Играта е организирана във фейсбук от ‘‘Ксела България‘‘, стартира на 17 август и ще продължи до 30 октомври. Зa да бъде спечелена голямата награда е необходимо да бъде качена една снимка на своята къща и тя да събере най-много харесвания. ‘‘Ксела България‘‘ ще подари на собственика на сградата с най-много лайкове цялостна външна топлоизолационна система Multipor на стойност до 15 000 лв.

Минералните плочи Multipor са необикновена топлоизолация – “дишаща‘‘, твърда и дълготрайна. Материалът притежава още едно предимство, което го отличава от обикновените топлоизолации – Multipor е негорим и огнезащитен материал с най-високия клас по реакция на огън за строителни материали А1. В случай на пожар Multipor не се възпламенява и не отделя вредни за човека и околната среда газове. Нещо повече – Multipor защитава от огъня и от високите температури конструкциите, върху които е положен.

През тази година Ксела реши да даде възможност на повече хора да ‘‘облекат‘ ‘къщата си с този уникален продукт. Всеки, който желае да се възползва от нея, трябва да направи 2 прости стъпки:

  1. Да се регистрира с име и имейл на https://www.multiporgame.info/
  2. Да качи снимка на своята вече съществуваща жилищна сграда, 3D визуализация/архитектурна фасада на жилищна сграда, която е в процес на строителство или с одобрен архитектурен проект. Един от участниците ще спечели външна топлоизолация за своя дом на стойност до 15 000 лв. и още 20 ще получат специални условия за закупуване на минерални топлоизолационни плочи Multipor.
Ксела България подарява изолация с Multipor
3 (60%) 3 глас(а)

placeholder