Ксела България: YTONG и Multipor в архитектурното проектиране


Представянето на инж. Бойко Пенев може да се каже, че е от онези, които съдържат от всичко. Чухме малко повече информация за компанията YTONG, нейните продажби, проекти и продукти. Но също така чухме и много специфично инфо относно конкретни продукти и техните характеристики описани по най-професионален начин.

Научихме за полезните качества на Multipor, които наистина са много, разбрахме за невероятните качества на YTONG MASSIV и YTONG THERMO.

Много ценни бяха чантите с брошури, които бяха раздадени на гостите и инж. Пенев обърна специално внимание именно на този факт. Освен продуктов каталог и подробна ценова листа, присъстващите се сдобиха и с копия от „Ръководство за енергийно ефективно обновяване на ограждащите конструкции на сгради“, които са лично разписани от инж. Васил Манолов, един от съставителите на ръководството. Ръководството е издадено под знака на БАИС ( Българска асоциация за изолации в строителството) и предлага наистина полезна информация.

dsc_1091

За да разгледате цялата презентация на инж. Бойко Пенев, моля натиснете ТУК , а кратко видео от представянето може да намерите ТУК

Ксела България: YTONG и Multipor в архитектурното проектиране
Гласувайте за тази статия