Лудогорец отвори модерен медицински център


Лудогорец направи поредната си голяма инвестиция, откривайки модерен медицински център на клубната база в Разград. Той разполага с най-съвременна апаратура за терапия, различни видове тестове и превенция срещу контузии.

Медицинският център ще се използва от първия и втория отбор на шесткратните шампиони, както и от юношеските формации. При неговото изграждане е използван опитът на медицинския щаб на шампионите, в който има чуждестранни специалисти с практика във водещи клубове от Европа. Взаимствани са идеи от някои грандове, с които Лудогорец мери сили в Шампионската лига

„Това е само началото. В близко бъдеще центърът ще бъде оборудван с още апаратура от най-ново поколение“, коментира лекарят на представителния отбор д-р Раду Палигора. „С отварянето на този медицински център нашият клуб може да се сравнява с най-големите в Европа по още един показател“, допълни Палигора.

„Стараем се да се развиваме и доближаваме до най-големите в Европа. Този модерен център е важен за първия отбор и за нашите таланти от школата. Той разполага с най-съвременната апаратура за терапия, тестове и превенция срещу контузии“, приветства новата придобивка собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Източник: Лудогорец

Лудогорец отвори модерен медицински център
Гласувайте за тази статия