Луксозна вила се строи само за 10 дни


BIO Architects направиха модерна вила, която е едновременно страшно красива, достъпна и лесно се монтира. Проектът е насочен към млади хора, които искат да имат местенце за уикенда, някъде сред природата и искат да е възможно по-евтино. така руската фирма за сглобяеми къщи успява да измисли това фантастично решение.

Прототипът е разположен в гората в близост до Москва и е сглобен за около 10 дни с минимални щети по околната среда. Вилата се нарича DublDom 2.110. Архитектите са работили с вече готов проект на сглобяема къща ис  аго разширили, така че къщата да стане на модули, които се сглобяват като Лего. Обикновените модули лесно оформят къща с площ 40 кв.м., но в конкретния случай целта е била по-просторна вила за семейство. Така се появява постройка, простираща се на 185 кв.м., изградена от евтини и натурални материали.

„Повечето от индивидуалните решения са базирани на проста технология и евтини материали, така че успяхме да запазим един от основните принципи на компанията – качествена архитектура на достъпна цена“, пишат архитектите.

 

 

Луксозна вила се строи само за 10 дни
5 (100%) 2 глас(а)

placeholder