Любов и уют на четири колела


Работейки под мотото „Минимални, мобилни, съвременни“, Джули и Андрю Пукет избягват от опита на наемодателя им да увеличи наема им и решават да превърнат училищен автобус в техен дом. Рейсът е произведен през 1990 г., но отдавна изпял песента си като училищно превозно средство. Сега той е сладък, малък дом на колела, наречен House Bus. Понастоящем паркиран в зелена борова гора в Джорджия, любимият автобус на двойката има всички удобства на дома.

Преди  двойката да се нанесе в новия дом и да започне малкия си живот там, те изминават шест часа път, за да проверят стария автобус. Работейки в рамките на строг бюджет и дори по-строг времеви период от само четири месеца, приключенското дуо започна да усеща интериора. За щастие автобусът преди е бил използван като каравана и вече е имал актуализиран водопровод и електричество, както и основно оформление за водене на живот.

За да превърнат интериора в удобно жилищно пространство, двойката придава на автобуса сложно номадско усещане. Разбира се, заедно с изграждането на дневна и спалня, обновяването включва тонове творчески решения за съхранение и мултифункционални елементи в дома.

По пътя към осъществяването на мечтата има и редица допълнителни предизвикателства. Джули казва, че най-голямата пречка е „да се отделят само най-важните и най-обичаните от нашите вещи. Преди живеехме в апартамент с площ от 1,000 квадратни метра, така че имахме много място да натрупаме вещи. Работата си заслужаваше. Вече не се чувствам задушена от купчини натрупани неща и това оказва огромно влияние върху творческия ми процес. „

Любов и уют на четири колела
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder