Малко студио стана на модерен семеен апартамент


Atelier Wilda превърна  малкото и старо студио на покойния художник Pierre Lemaire (1920-2007) в Париж, Франция в съвременен семеен апартамент. Апартамента с площ 45 квадратни метра , е измислен с минималистичен интериор и очарователни прозорци на покрива, които наводняват пространството с естествена светлина.

Нито клиентът, нито архитектът са готови да постигнат компромис относно пространственото и качеството на живот. Дизайнерите запазват носещите стени и покрива на сградата, но разрушават съществуващата плоча. Това довежда до създаването на голямо отворено пространство, видимо от всеки ъгъл на апартамента.

 

„Белите стени подчертават дървените елементи (бук), които омекотяват и затоплят светлината“, казаха архитектите. „Мебелите по поръчка са проектирани с най-малък детайл, за да оптимизират всички възможни мебели за съхраняване на неща. За да се увеличи усещането за пространство, проектът ползва съвсем малко разнообразие от цветове и материали. “

В горния край на студиото на звука се вижда специално място с изглед към дневната. В тази креативна добавка има голямо легло за двама, офис пространство със складово помещение и бюро, коетос е сгъва. Преди всичко това, съвременният семеен апартамент е истински празник от оригиналност и игривост.

Източник: Freshome.com

Снимки:  David Foessel

 

Малко студио стана на модерен семеен апартамент
Гласувайте за тази статия

placeholder