Мама Миа! Шер продава вълшебна къща!


Шер успешно работи на само в шоубизнеса , а и на пазарът за имоти. Суперзвездата наскоро промотира ролята си в новия филм „Mamma Mia: Отново заедно“, но заедно с това е успяла да пусне на пазара своя имот в Бевърли Хилс за 2,499 милиона долара.

В сравнение с някои знаменитости, това е кражба по отношение на цената. Имотът разполага с 4 спални, 3 бани и 286 квадратни метра жилищна площ. Разположен е в усамотен хълм, точно над Coldwater Canyon, който се намира в района на пощенските станции в Бевърли Хилс – което означава, че има престижния 90210 пощенски код.

Домъте прекрасно ремонтиран, за да запази „спокойния комфорт на селския дух с открит план на пода и топъл интериор“. Всичкото дърво използвано в домашния дизайн създава усещане за релаксация и откъсване от ежедневните грижи. Според брокерите, Шер и децата й са използвали къщата точно за това.

Имотът е пълен с екстри, които бихте очаквали от знаменитостите, като железни порти, тучна градина, голямо открито пространство за забавление, красиви гледки, водопад, който се влива в езерото, а дори и зона за медитация.

Не само това, но къщата има и красиви сводести дървени греди, дървени подове , кухня и трапезария за закуска с каменна облицовка, родителска спалня с камина и гардероби. Една от баните има дори двоен душ, който се простира по цялата дължина на стаята и френски врати, които се отварят към частна веранда със спа център. Домът разполага и с офис, уютна всекидневна и гараж за 2 автомобила с алеята.

източник: Apartmenttherapy.com

Мама Миа! Шер продава вълшебна къща!
Гласувайте за тази статия

placeholder