МЕТАТРОН МТ ООД


 

 

Фирма “Метатрон МТ” ООД е създадена през 1991 г. изцяло с частен капитал с управител г-н Михаил Кръстев. Основната дейност на фирмата е производство и инсталиране на алуминиеви фасадни системи. От началото на 1996 г. “Метатрон МТ” е лицензиран производител на “Hunter Douglas” за окачени тавани и фасади “LUXALON”. С годините се налага като лидер в производството на алуминиеви и керамични фасадни системи и окачени тавани, а също така и в сферата на сухото строителство.

Днес “Метатрон МТ” разполага с триизмерен фрезови плотер “Mecanumeric” за обработката на алуминиеви композитни материали. В производството са включени и три ролформиращи машини “Hunter Douglas” за изработка на алуминиеви окачени тавани и фасади “LUXALON”, които имат широка област на приложение – от големи отворени обществени пространства до магазини, частни жилища и т.н. Продуктите се изработват в собствен производствен цех в София с оригинални материали в 130 цвята и покрития или се доставят директно от заводите на “Hunter Douglas” в Европа.

“Метатрон МТ” ООД е Изключителен представител за България на “ALCAN Group” Най-големият производител на алуминиеви композитни панели в Света – с търговската марка “ALUCOBOND”.

“Метатрон МТ” има повече от десет години опит в изграждането на нови и реконструкция на стари офис сгради и бизнес центрове.

„Метатрон МТ” ООД е с основна дейнст:

производство и монтаж на метални конструкции

производство и монтаж на окачени тавани с марката “Hunter Douglas–лицензиран производител    педставител    за България  и  Югоизточна Европа

производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма

производство и монтаж на окачени структурни фасади

проиaзводство и монтаж на алуминиеви обшивки от Алукобонд

вентилируеми плътни фасади

рекламни табла и елементи

парапети – производство и монтаж на алуминиеви, метални и от неръждаема стомана

проектанска дейност

инжeнеринг

 

 

 

 

 

 

МЕТАТРОН МТ ООД
Гласувайте за тази статия

Адрес: София, ул. подпор Неделчо Бончев 8А
Телефон: 0888 330 732
e-mail: PRODUCTION@METATRON.BG
placeholder